O nas

Že 25 let odlični na svojem področju. Spoznajte nas.

O nas

Telefonski kontakt

Če nas želite kontaktirati po telefonu in povprašati o naši ponudbi, vam z veseljem pomagamo na tel. št.: (01) 750 94 33.

Email kontakt

Z veseljem vam odpišemo tudi na malo bolj kompleksna vprašanja. Pišite nam na e-mail:info@mipex.si

mipex

Na kratko

O nas

Podjetje Mipex d.o.o. smo družinsko podjetje, specializirano za prodajo materialov, ki se uporabljajo v proizvodnji in pri popravilu elektromotorjev, generatorjev, transformatorjev in drugih elektrotehničnih naprav. Spoznajte nas.

Smo podjetje, specializirano za prodajo materialov in komponent, ki se uporabljajo v proizvodnji elektromotorjev, transformatorjev in drugih elektro tehničnih naprav.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju tehničnega podpore in tesnega sodelovanja s podjetjem ELANTAS Europe smo v letu 2017 postali tudi uradni zastopnik in distributer njihovega prodajnega programa za stranke na slovenskem trgu.

Pri svojem delu sledimo cilju zagotavljanja visoke kakovosti storitev, odlične podpore in svetovanju ter s tem zagodavljanja zadovoljstva naših strank.

Glavni produkt v omenjenih dejavnostih je bakrena lakirana žica. Naš prodajni program pa zajema tudi celotno ponudbo ostalih materialov kot so elektroizolacijske folije, elektroizolacijski impregnacijski laki in smole, zalivne smole, priključni kabli, izolacijske cevke. Namensko za področje izdelave in popravila elektromotorjev nudimo tudi različne nadomestne dele, kot so vetrnice, pokrovi, priključne ploščice, drsna tesnila. Za področje izdelave transformatorjev, pa imamo v prodajnem programu transformatorsko pločevino, tuljavnike in ostale dele za transformatorje.

Naš prodajni program zajema celovito paleto produktov, ki se uporabljajo v omenjenih dejavnostih.

Poleg bakrene lakirane žice strankam nudimo tudi materiale, kot so elektroizolacijske folije, elektroizolacijski impregnacijski laki in smole, zalivne smole, priključni kabli, izolacijske cevke.

Namensko, za področje izdelave in popravila elektromotorjev nudimo tudi različne nadomestne dele, kot so vetrnice in pokrovi, priključne ploščice, drsna tesnila.

Znotraj našega prodajnega programa lahko najdete tudi materiale za področje izdelave transformatorjev, kot so transformatorska pločevina, tuljavniki in ostali deli za transformatorje.

KAKOVOST:

Pri izbiri izdelkov iz našega prodajnega programa smo usmerjeni predvsem k iskanju dobaviteljev, ki izpolnjujejo najstrožje standarde kakovosti.

Zavedamo se pomembnosti celovite ponudbe zato poleg kakovostnih materialov strankam nudimo tudi strokovno podporo in svetovanje pri izboru ustreznih komponent. Prilagajamo se spremembam na trgu in potrebam naših strank.

ZGODOVINA PODJETJA:

Podjetje Mipex d.o.o. smo družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1991 v Ljubljani. Svoje poslovne prostore smo leta 2004 zaradi potreb po večjih skladiščnih kapacitetah preselili iz Ljubljane v Industrijsko cono v Logatcu.

Skozi leta poslovanja smo si pridobili zaupanje kupcev, k čimer je pripomogel tudi izbor dobaviteljev, ki sodijo v sam vrh ponudbe na svojem področju.

KAKO DO NAS

Na avtocesti Ljubljana – Koper izberete izvoz Logatec. Pot nadaljujete proti Logatcu in po 1 km zavijete desno. Po tem ko zavijete boste na vaši levi strani videli Renault servis . Takoj za omenjenim servisom zavijte v prvo ulico levo in se peljete do drugega sklopa objektov , kjer se nahaja naše podjetje.

NASLOV

MIPEX d.o.o.
Obrtniška ulica 6 B
SI-1370 LOGATEC, SLOVENIJA

KONTAKTNI PODATKI

Telefon: +386 (0)1 750-94-33
Fax: +386 (0)1 750-94-34
E-mail: info@mipex.si